Lukk menyForsideBli kundeKunde loginLedig stillingHvem er viKontakt ossNyheterBudbilVåre transporttjenesterVåre lagertjenester980 33 000post@linklog.noLukk meny

Budbil Tønsberg

Link Logistikk er en transport- og logistikkbedrift med base i Vestfold og flere av våre budbiler har Tønsberg og omegn som sitt faste utgangspunkt. Vi utfører ekspressoppdrag til hele Norge og øvrige Europa på kort varsel, alle dager og hele året. Vi har et bredt utvalg av varebiler i forhold til størrelse, lengde og nyttelast. Hvilke som skal benyttes på transportoppdraget velges i forhold til godsets størrelse og vekt. Vi tilbyr også ekstratjenester som innbæring, utpakking, montering, samt retur og emballasjehåndtering på alle budbiloppdrag fra Tønsberg.

Vi har også lastebiler som utfører ekspressoppdrag til inn - og utland fra Tønsberg.

Pris beregnes ut fra størrelse på budbilen det er behov for og i forhold til kjøreavstand mellom destinasjonene. Vi har faste takster per kilometer på våre budbiltjenester fra Tønsberg.

Transport Tønsberg

Hvis du har litt bedre tid med din forsendelse, har vi varebiler og lastebiler som går i rute fra Tønsberg alle virkedager, hele året. Det går daglig transport sørover til Kristiansand, nordover til Kongsberg og Hønefoss, østover til Oslo og Viken.

Våre transportruter dekker altså fylkene:
- Vestfold og Telemark
- Agder
- Viken
- Oslo

Det blir benyttet forskjellig biltyper og størrelser på all transport fra Tønsberg og etter behov, fra mindre budbiler til lastebiler med lastekapasitet på 15 tonn. De aller fleste av våre biler har bakløfter.

Vi har også et landsdekkende transporttilbud, med gode samarbeidspartnere til alle deler av landet. Stykkgods og partigods fra Vestfold.

Gi oss beskjed hvis du ønsker en ruteoversikt med avgangstider og betingelser.

Distribusjon Tønsberg

Vi har varebiler og lastebiler som utfører distribusjon i Tønsberg. Du kan leie bil og sjåfør med fast timepris hvor alle kostnader er inkludert eller med en fastpris per levering. Distribusjon hvor oppdragsgiver disponerer sjåfør og bil for en avtalt tidsperiode, tilbyr vi innenfor hele Vestfold og Telemark.

Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon om våre transporttjenester eller om du har andre transportbehov til og fra Tønsberg, vi finner gode løsninger.

Kontakt oss
Send oss en forespørsel
Budbil Larvik Vestfold
Budbil Larvik Vestfold

Oslo - Horten - Tønsberg - Sandefjord - Larvik - Stavern - Grenland - Kristiansand