Lukk menyForsideBli kundeKunde loginLedig stillingHvem er viKontakt ossBudbilVåre transporttjenesterVåre lagertjenester980 33 000post@linklog.noLukk meny

Budbil Grenland

Link Logistikk har budbiler fast stasjonert i Grenland som utfører ekspressoppdrag til hele Norge og øvrige Europa på kort varsel. I tillegg til varebiler i alle størrelser, har vi også ekspresstjenester med lastebil fra Grenland. Send oss en forespørsel med informasjon om volum og vekt på godset som skal sendes, så svarer vi med forslag til gjennomføring og pris i løpet av noen minutter. Må dine varer enda raskere frem, ta kontakt med oss angående flyfrakt fra Grenland.

Send oss en forespørsel

Transport Grenland

Vi har daglig transporttjenester til og fra Grenland med vare- og lastebiler som betjener vårt faste rutenettverk. Vi dekker hele kysten fra grensen mot Sverige, hele Oslo-området og langs hele kysten ned til og med Kristiansand i Agder. Det er faste rutepriser og faste daglige avgangstider til alle destinasjoner.
Vi har også flere ukentlige avganger mellom Grenland og Rogaland, både for stykkgods og partigods.
Kontakt oss for ruteoversikt og priser på vår daglige varetransport til og fra Grenland.

Kontakt oss

Alle våre transporttjenester til og fra Grenland kan kombineres med våre lager- og logistikktjenester fra vår terminal i Larvik.
Les mer om våre lagertjenester.

Budbil Sandefjord
Budbil Grenland

Oslo - Horten - Tønsberg - Sandefjord - Larvik - Stavern - Grenland - Kristiansand