Lukk menyForsideBli kundeKunde loginLedig stillingHvem er viKontakt ossNyheterBudbilVåre transporttjenesterVåre lagertjenester980 33 000post@linklog.noLukk meny

Budbil Larvik

Link Logistikk er en transport- og logistikkbedrift med base i Vestfold. Vår terminal og lager ligger i Larvik og mange av våre budbiler og lastebiler har Larvik som sitt faste daglige utgangspunkt. Vi utfører ekspressoppdrag til hele Norge og øvrige Europa på kort varsel. Vi har alle type varebiler i forhold til volum, lengde og utstyr og kan utføre ekstratjenester som innbæring, utpakking, montering, samt retur og emballasjehåndtering på alle budbiloppdrag fra Larvik.

Pris beregnes ut fra størrelse på budbilen det er behov for og i forhold til kjøreavstand mellom destinasjonene. Vi har faste takster per kilometer på våre budbiltjenester fra Larvik.

Transport Larvik

Hvis du har litt bedre tid med din forsendelse, har vi rutebiler fra Larvik alle virkedager, hele året. Vi har daglig transport sørover til Kristiansand, nordover til Kongsberg og Hønefoss, østover til Oslo og Viken.
Våre transportruter dekker altså fylkene:
- Vestfold og Telemark
- Agder
- Viken
- Oslo

Det blir benyttet forskjellig biltyper og størrelser på all transport fra Larvik og etter behov, fra mindre budbiler til lastebiler med lastekapasitet på 15 tonn. De aller fleste av våre biler har bakløfter.

Vi har også et landsdekkende transporttilbud, med gode samarbeidspartnere til alle deler av landet.

Gi oss beskjed hvis du ønsker en ruteoversikt med avgangstider og betingelser.

Distribusjon Larvik

Vi har varebiler og lastebiler som utfører distribusjon i Larvik. Du kan leie bil og sjåfør med fast timepris hvor alle kostnader er inkludert eller med en fastpris per levering. Distribusjon hvor oppdragsgiver disponerer sjåfør og bil for en avtalt tidsperiode, tilbyr vi innenfor hele Vestfold og Telemark.

Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon om våre transporttjenester eller om du har andre transportbehov til og fra Larvik, vi finner gode løsninger.

Kontakt oss
Send oss en forespørsel
Budbil Larvik Vestfold
Budbil Larvik Vestfold

Oslo - Horten - Tønsberg - Sandefjord - Larvik - Stavern - Grenland - Kristiansand