Lukk menyForsideBli kundeKunde loginLedig stillingHvem er viKontakt ossNyheterBudbilVåre transporttjenesterVåre lagertjenester980 33 000post@linklog.noLukk meny

Våre transporttjenester

Vi utfører nøyaktige, punktlige og raske leveringer med våre egne opparbeidede ekspressruter til Sørlandet og det øvrige Østlandet.  Det er flere daglige avganger mellom alle våre rutedestinasjoner. Våre ekstratjenester som innbæring, utpakking, retur- og avfallshåndtering og alle former for montering, kan kombineres med alle våre rute- og transporttjenester.

Transport Vestfold

Transport fra Vestfold med faste avganger til alle nærliggende fylker:

  • Vestfold
  • Oslo
  • Telemark
  • Buskerud
  • Akershus
  • Østfold
  • Agder
  • Rogaland

Vi tilbyr henting og levering mellom alle disse destinasjonene. All transport mellom de sentrale fylkene blir gjennomført samme dag og transport mellom ytterpunkter vil bli utført fra en dag til en annen. For eksempel vil et oppdrag med transport fra Halden til Kristiansand bli hentet på ettermiddagen i Østfold og levert midt på dagen påfølgende virkedag i Kristiansand. All transport til og fra Vestfold vil bli hentet og levert samme dag, uavhengig av hvilken vei varen sendes.
Det benyttes både vare - og lastebiler i alle områder, så vi behandler alt fra stykkgods til partigods. Er det behov for omlasting, lagerleie eller cross-docking, tilbyr vi det fra vår logistikkterminal i Larvik.
Se våre lagertjenester

Transport Oslo

Vi har et bredt utvalg av transporttjenester fra Oslo daglig.
I tillegg til budbil og ekspresstjenester med lastebil, har vi vår egen samlastrute som leverer til Vestfold og Telemark, Agder og store deler av Viken. Vi leverer til alle tettsteder og byer innenfor disse ytterpunktene, med Oslo som utgangspunkt: Gardermoen – Halden - Hønefoss – Kongsberg - Kristiansand
Les mer om våre transporttjenester for Oslo her: Transporttjenester Oslo

Landsdekkende transport

Vi transporterer varene dine fra dør til dør og håndterer både stykkgods og partigods. Sammen med faste samarbeidspartnere, er våre transporttjenester landsdekkende. Vi legger til rette for personlig service og oppfølging, med skreddersydde transportløsninger for din bedrift.

Har du behov for budbil eller lastebil ekspress - les videre her: Budbil/Lastebil ekspress

Kontakt oss

Transport med personlig service

Vi har en fleksibel, smidig og personlig håndtering av all daglig trafikkavvikling. Med en liten administrasjon utfører vi personlig service og oppfølging i den grad våre kunder ønsker og finner de beste løsningene omgående når det er behov.

Alle våre informasjonskanaler er så rette og enkle som mulig – i et marked som stort sett går motsatt vei, er vi veldig bevisst på hvilke muligheter dette gir oss. Vårt system er tilrettelagt for alle former for digital utveksling av informasjon, men vi tar gjerne også en hyggelig telefonsamtale med deg vedrørende våre transporttjenester. Sammen vil våre sjåfører og vår administrasjon behandle hvert enkelt oppdrag med personlig service, i henhold til det som er avtalt av betingelser og rutiner i forkant.
Antall vare - og lastebiler, samt utforming og utstyr hver enkelt bil som settes opp til hvert fylke innehar, vurderes fortløpende og i forhold til det faktiske behovet. Vi jobber alltid med optimalisering av våre transportruter med maksimal utnyttelse av hver bil, som bidrar til begrenset forbruk av drivstoff og holder transportkostnadene på så lavt nivå som mulig.