Lukk menyForsideBli kundeKunde loginLedig stillingHvem er viKontakt ossBudbilVåre transporttjenesterVåre lagertjenester980 33 000post@linklog.noLukk meny

Budbil Kristiansand

Vi har budbiler i Kristiansand som betjener vår daglige varetransport mellom Østlandet og Agder.

Både varebiler og lastebiler benyttes på ekspress fra Kristiansand, med levering til hele Norge og øvrige Europa på kort varsel. Send oss gjerne en forespørsel, med mål og vekt på varene som skal sendes, vi gir pris i forkant på alle ekspress- og budbiloppdrag fra Kristiansand. Vi tilbyr også flyfrakt via Torp og Gardermoen, med sendinger til og fra Kristiansand.

Send oss en forespørsel

Transport Kristiansand

Link Logistikk har daglig varetransport mellom Østlandet, Agder og Rogaland. Vi behandler både stykkgods og partigods til og fra Kristiansand. Vi benytter biltype og størrelse i forhold til hva oppdraget krever. All varetransport fra Kristiansand kan kombineres med våre ekstratjenester som innbæring, utpakking, plassering, montering, samt retur- og emballasjehåndtering.

Vi har daglig varebiler og lastebiler i følgende fylker: Oslo – Akershus – Østfold – Buskerud – Vestfold– Telemark – Agder – Rogaland.

Kontakt oss hvis du ønsker en ruteoversikt med priser for vår varetransport i Kristiansand og øvrige Agder.

Kontakt oss
Budbil Sandefjord

I kombinasjon med våre transporttjenester til og fra Kristiansand, leverer vi lager- og logistikktjenester fra vår terminal i Larvik. For oss er veien kort til Kristiansand, med varetransport videre til hele Østlandet.

Les mer om våre lagertjenester.

Budbil Kristiansand

Oslo - Horten - Tønsberg - Sandefjord - Larvik - Stavern - Grenland - Kristiansand