Lukk menyForsideBli kundeKunde loginLedig stillingHvem er viKontakt ossBudbilVåre transporttjenesterVåre lagertjenester980 33 000post@linklog.noLukk meny

Budbil Horten

Link Logistikk er en transport- og logistikkbedrift med base i Vestfold og Telemark. Flere av våre budbiler og lastebiler har Horten og omegn som sitt faste utgangspunkt. Vi utfører ekspressoppdrag fra Horten til hele Norge og øvrige Europa på kort varsel, alle dager og hele året.

Vi har et bredt utvalg av biler i forhold til størrelse, lengde og nyttelast. Hvilke som skal benyttes på transportoppdraget velges i forhold til godsets størrelse og vekt. Vi tilbyr også ekstratjenester som innbæring, utpakking, montering, samt retur og emballasjehåndtering på alle budbiloppdrag fra Horten.

Vi har også lastebiler for ekspressoppdrag til inn - og utland fra Horten.
Pris beregnes ut fra størrelse på bilen det er behov for og i forhold til kjøreavstand mellom destinasjonene.

Vi har faste takster per kilometer på våre transport – og budbiltjenester fra Horten. Ta kontakt med oss for et pristilbud.

Transport Horten

Hvis du har litt bedre tid med din forsendelse, har vi varebiler og lastebiler som går i rute fra Horten alle virkedager, hele året. Hver morgen har vi fast avgang fra Horten med distribusjon til og fra Vestfold. Vi har daglig transport fra Horten til Kristiansand, nordover til Kongsberg og Hønefoss. For leveringer til Oslo og Viken har vi flere avganger fra Horten daglig, fra morgenen og et stykke ut på dagen. Alle transportoppdrag som bestilles innenfor fristene, blir hentet og levert samme dag. Ta kontakt med oss hvis du ønsker vår ruteoversikt for Horten, med bestillingsfrister og priser.

Våre daglige transportruter fra Horten dekker altså fylkene:
- Vestfold og Telemark
- Agder
- Viken
- Oslo

Det blir benyttet forskjellig biltyper og størrelser på alle våre daglige transportruter fra Horten, fra mindre varebiler til lastebiler med lastekapasitet på 15 tonn. De aller fleste av våre vare – og lastebiler i Horten har bakløfter og de fleste lastebilene har full sideåpning.

Vi har også et landsdekkende transporttilbud, med gode samarbeidspartnere som leverer til hele Norge. Vi tilbyr løsninger både for stykkgods og partigods fra Horten.

Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon om våre transport – og budtjenester til og fra Horten.

Kontakt oss
Send oss en forespørsel

Oslo - Horten - Tønsberg - Sandefjord - Larvik - Stavern - Grenland - Kristiansand