Lukk menyForsideBli kundeKunde loginLedig stillingHvem er viKontakt ossBudbilVåre transporttjenesterVåre lagertjenester980 33 000post@linklog.noLukk meny

Ledig stilling lastebilsjåfør klasse C

Link Logistikk leverer lager- og transporttjenester til næringslivet med effektive, fleksible og nøyaktige løsninger.
Selskapet er relativt ungt, men menneskene bak har lang erfaring fra transport og logistikk. Med base i Vestfold og Telemark jobber våre dyktige sjåfører hver dag i vårt eget faste rutenettverk på Sør- og Østlandet.
I tillegg tilbyr vi ekspresstjenester med lastebil til hele Norge og øvrige Europa.
Link Logistikk skal være best på transport og service, og trenger derfor de beste folka!

Hva tilbyr vi

Du velger selv hvilket lastebilmerke du ønsker å kjøre. Din bil blir tilpasset dine ønsker og våre behov. Vi skal ha det beste utstyret og har ingen begrensning i forhold til bilmerke eller påbygg. Alle våre lastebiler er nye.

Vi har svært gode lønnsbetingelser, med fast månedslønn som ligger godt over tariff, kombinert med provisjon på alle transportoppdrag som utføres. Når sjåføren gjør det bra, gjør selskapet det bra. Dette er et samlende og motiverende lønnssystem, som gir alle muligheter for gode ekstrainntekter.

Vi satser på våre sjåfører og ønsker å videreutvikle alle i form av kurser og sertifikater:
  • Utvidelse av førerkort til klasse CE
  • ADR kurs
  • Førstehjelpskurs
  • Trucksertifikater
  • Sikkerhetskurs

Hvordan jobber vi

Vi forstår viktigheten av kombinasjonen personlig og digital kommunikasjon til kunder og sjåfører. Mange av våre tjenester er skreddersydde for våre kunder, og personlig oppfølging og opplæring av sjåførene er avgjørende. Vi er kreative og finner gode løsninger.

Ingen sjåfører hos oss har faste ruter eller gjentakende arbeidsoppgaver. Alle transporttjenestene vi tilbyr våre kunder rulleres på alle sjåfører, en dag kan arbeidet bestå av distribusjon i Vestfold, neste dag er det ekspresstur til Hamar.
Dette er en arbeidsfordeling som kan gi nye sjåfører utfordringer, siden det er mye å sette seg inn i ved oppstart. På sikt bidrar dette til varierte og spennende arbeidsdager, samt at alle sjåfører da har like forutsetninger når det gjelder inntjening.
For Link Logistikk betyr dette at vi kan tilby våre kunder fleksibilitet i form av allsidige og erfarne medarbeidere, som kjenner til alle våre kunders behov og rutiner, samt våre generelle transporttjenester.

Hvilke kvalifikasjoner må du ha for å søke jobb hos oss

  • Førerkort klasse C og YSK
  • Erfaring som sjåfør
  • Gode norskkunnskaper, muntlig og skriftlig
Vi ser etter deg som er serviceinnstilt, løsningsorientert og har gode samarbeidsevner. Du må like å ta ansvar og jobbe selvstendig.
Du får god opplæring i våre rutiner og transporttjenester før oppstart.
Oppdragsmengden vil øke gradvis og være tilpasset ditt erfaringsnivå.


Er det noe du lurer på før du sender søknad, kan du ringe Idar på 40708150 eller sende e-post idar@linklog.no

Søknad med CV sendes til idar@linklog.noSer frem til å høre fra deg!
Nøkler