Lukk menyForsideBli kundeKunde loginLedig stillingHvem er viKontakt ossNyheterBudbilVåre transporttjenesterVåre lagertjenester980 33 000post@linklog.noLukk meny

Lagerleie Vestfold

Vi tilbyr lagerleie for bedriftsmarkedet i Vestfold og kan motta og behandle alle typer varer, små og store volumer på kort varsel. Vi foretar mottak, sortering, merking, lagring, plukking, omlasting og klargjøring for utsendelse til hele landet.
Vår logistikkterminal har fleksible løsninger i forhold til henting og levering, med egen varebilrampe, lasteramper for container og tilpasset alle størrelser biler og trailere, samt trucktjenester både ute og inne. Det kan gjøres avtale om henting og levering på terminalen hele døgnet.

Med vårt eget rutenettverk med daglig varetransport på hele Sør- og Østlandet, tilbyr vi også ekstratjenester som innbæring, utpakking, plassering og montering i kombinasjon med våre lagertjenester i Vestfold.

Vår terminal og lager ligger helt inntil E-18 ved Larvik og har rask og enkel tilkjøring med alle typer vare- og lastebiler.

Ta kontakt med oss hvis du lurer på noe eller ønsker et tilbud på vår lagerleie i Vestfold.

Kontakt oss